Friday, July 31, 2009

Terima kasih

Baru sehari saya tak sempat jengah blog, wah banyak betul yang saya ketinggalan dan banyak pula entries kawan-kawan yang tidak sempat dibaca. Nak marathon membaca memang tak dapat lah, separuh hari tadi ada induksi jabatan di sini. Petang ini baru berpeluang nak duduk menghadap skrin nih.. huhu tetiba busy pula kan, ya lah dua hari tiada di pejabat. Takpe, saya cubalah kejar kalian nanti :)

p/s: Terima kasih di atas ucapan ingatan hari lahir pada saya. Moga Allah kembali merahmati kalian! Amin.

7 comments:

CY3.5 said...

happy belated birthday :)

have a nice weekend k?

suealeen said...

kejar jangan tak kejar...
akak memang berazam sehari satu entry..
kalo jadi 2-3 tu ampun maaf dipinta..
maklum saja tengah rajin!

::Umi Sufira:: said...

Happy Belated Birthday...semoga panjang umur murah rezeki...sebaya rupanya kita...tapi terasa Mirah jauh lebih matang dari saya...:)

mirah said...

Ck yan,
thanx

K sue,
macam tak terkejar je. 3 minggu ni busy dgn induksi pula..


Mimi, thanx.
lagi matang ke nampak lagi tua? huhu.. :)

hajarus said...

hepy belated besday... semoga panjang umur, murah rezeki & diberkhati hidupmu didunia & akhirat...

AMIN...

::Umi Sufira:: said...

Mirah, Bukan matang dari segi rupa (mirah nampak muda je)...tapi matang dari segi pemikiran especially tengok kekuatan mirah masa lahirkan dan jaga Khadijah tu kan...salute!:)

mirah said...

mimi, hehe mirah gurau je. Takpelah kalau cakap dah tua pun, memang pun kan, kena belajar mengingati umur semakin bertambah ni.. :).

Kekuatan itu akan datang seiringan sebenarnya. Pada sesiapa jua.