Monday, July 13, 2009

Sabar

Hari ini saya tiada idea nak berblog juga sama maksud tiada mood. Biasa bawa anak ke hospital, pagi ini giliran saya sendiri pula buat buku rawatan di hospital serdang. Ada sedikit masalah mata, entah lah serius ke tidak. Ada ubat kena titis dan next appoinment lagi 2 minggu. Memang Allah nak uji kesabaran saya agaknya, Dia timpakan sakit ini supaya saya ingat pada Dia. Dan pengajaran pertama saya belajar ialah bersabar!.

4 comments:

Dayah said...

Mirah..terima kasih sbb ingatkan saya jugak tentang SABAR ni...saya cepat sungguh melatah terhadap ujian Allah yg kkdg kecik je....

suealeen said...

Mirah,
Update nanti pasal mata tu ye... Bab medic ni bzbodi je akak ni..hehehe

::Umi Sufira:: said...

Sabar yer mirah..ujian sakit tu kan penghapus dosa2 kecil:)

mirah said...

Dayah,
ya kekadang kita ni begitulah, mudah leka kan.. Mirah banyak nak cerita, tapi mood menulis itu tiada. Entahlah apa yang berlaku. Sibuk di ofis agaknya ni sampai hilang rasa pada blog..heheh..


K sue,
ok nanti mirah update. Belum jumpa lagi info yg betul Papun saya ok je ni.

Mimi,
ya betul tu.. :)