Wednesday, July 15, 2009

ToteBoutique Giveaway 2

ToteBoutique Giveaway 2. Tetiba saya rajin nak buat giveaway ni,sebabnya saya baru beli satu tote beg dari Cik As ni. Saya suka tengok beg yang cantik dengan pilihan corak kain yang menarik juga. Tambah pula saya memang dah takde beg simple atau katalainnya yang kecik molek nak bawa keluar dengan anak-anak. Saya malas nak bawa handbeg pastu beg diaper diaorg lagi. Dulu pakai beg enfamama, dapat percuma sebelum aisyah lahir lagi (can imagine dah berapa lama kan). Pastu beberapa bulan lepas dah koyak. Saya hilang idea nak angkut beg mana lagi, pastu saya guna beg sandang saya biasa pakai masa g kelas dulu-dulu beli kat lovelylace, tapi tak suka sangat sebab takde zip/ button nak tutup. So harap sangat kalau dapat beg giveaway ni memang best lah kan, namapun diaper beg.

Oh ada kuiz tau nak buat giveaway ni.

Kuiznya, cuba teka berapa jumlah manik dalam bekas di atas tu? Siap ada hint lagi tau. Saya teka 777. Main teka je, namapun teka kan.

Btw, hadiahnya inilah;

Comelkan..
Inner sideHa ni mesti anak dara Cik As yang posing dengan beg tu kan..

Ok jom lah kawan-kawan cuba nasib juga. Sila lah ke toteboutique k.

3 comments:

Ibnurashidi said...

Assalamualaikum,

Apa khabar tuan rumah?

Saya datang ingin melebar luaskan kenalan blog. Kalau kelapangan jemputlah ke blog saya, boleh bertukar pendapat dan link Insya'Allah.

Klik>>

Kembara Sufi Mencari Aspirasi

miela77 said...

salam kenal...daku pun wat giveaway gak..meh la...daku jual ikan pekasam gak..klu minat meh singgah...tukar2 link ek..

mirah said...

Ibnurashidi,
waalaikumussalam

alhamdulillah sihat. Terima kasih sudi jengah sini.