Friday, September 26, 2008

Salam Eidulfitri


Get Hari Raya Graphics Here

Salam aidilfitri buat kawan-kawan yang sudi membaca blog saya.
Esok awal pagi kami sekeluarga akan berangkat balik Muar dulu. Doakan perjalanan kami selamat. Dan didoakan juga buat kawan-kawan agar selamat sampai ke destinasi masing2, ingatlah orang yang tersayang.. :)

5 comments:

::Umi Sufira:: said...

Mirah, selamat hari raya maaf zahir dan batin...semoga selamat dalam perjalanan semuanya OK...

lia said...

awal nyer blk kg...

smoga selamat sampai n selamat kembali...
peluk cium utk khadijah ya...

mirah said...

Thanx for the wishes. Amin.

lia, nak buat macamne dah hubby ckp nak blk esok. Dia ajak blk lepas terawikh mlm ni tau sebenarnya, i buat alasan baju, brg tak sempat kemas..hihi.
Kang cakap lebih2 kan nmpak benor tak suka pegi umah dia pula. Tp bukan lah tak ikhlas. Memang adatlah dah kahwin ni, kena fair and square lah kan. Anak2 kami ni cucu makabah hubby gak kan. Jadi kena treat sama, cuma biasalah perasaan tu, Rasanya hubby punmungkin rasa macam tu jugak when the time kena blk umah isteri dulu kn..

Mummy HnH said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri mirah & family... eh, my hubby pon org Muar gak tau.. tp, kami balek ptg 1st day raya tue... :D

mirah said...

ah ya ke arnie.. muar kt mana? my hubby kt tmn seri temenggong
kami ada di muar sampai pg raya kedua..