Thursday, May 21, 2009

award from arnie

Saya dapat award ni dari arnie. Haha tak tahu lah amazing ke tak. Asyik tak sempat nak update sentiasa pun. Mungkin part yang amazing tu tentang kisah khadijah agaknya.

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie :
1)Antara rakan blogger yang mula-mula kenal masa intro blog ni.
2)A breastfeeding mother
3)Seorang yang pro-clothdiaper - sebab breastfeed and clothdiaper ni lah saya tertarik dengan blog dia.
4) selalu bagi ku award/ tag. (ops ada yang belum buat rasanya ni..)

5)Walaupun blog saya ni tak seberapa, tapi dia suka baca blog saya (ya ke suka?heheh sorry arnie!)

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :
1) Ummi kepada dua anak perempuan (Aisyah dan Khadijah)
2) Seorang penjawat awam..heheh..
3) A breastfeeding mother
4) Family type person
5) Suka gak shopping (tapi sebab tengah kegawatan ekonomi, maka berusaha untuk berjimat cermat.. Cewwah!)
6) Suka membaca, sekarang tengah habiskan screamfree parenting tak habis-habis lagi..
7) Suka juga shopping online tapi tengoklah budget bulanan ada ke tak..hihi..
8) Tengah sakit tekak, tak sedap badan semua
9) Telah clothdiapering khadijah, belum sepenuhnya lagi
10)
Tengah dilema

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka :
Pergh 10 ke? Saya list kan mana yang ada je lah eh..

1) K sue - a mother to amazing syafiah.
2) Jiey - amother to handsome boy rayyan
3) Lyna - a mother to miracle fahry
4) Nieza - mother to suffiyya and zulaikha
5) K pnut - a mother to cutie sweetie alesya
6) puteri nuur - a mother of idris

huh tak tahu lah nak bagi kat sapa lagi. Takpe, sapa-sape je lah yang baca blog ni boleh accept award ni k.



7 comments:

suealeen said...

mirah... akak dah buat... mirah dapat satu award dari akak!

Dayah said...

Mirah..
yg # 10..cepat2 la buat keputusan yg tepat ye..insyaAllah doa Dayah agar dipermudhakan urusan memilih...aisehhh mcm pilih jodoh pulak..

Jiey^Mien said...

Mirah, tq for the award.. utang dulu yea.. weekend nih jiey buat ek..

kakyong said...

salam mirah,

jemput ke blog kakyong pulak, borong award
http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/sesi-menepek-award-part-2.html

mirah said...

k sue,
laju betul buat entry tuh... hihi..

Dayah,
heheh tq. InsyaAllah dah dapat keputusan tepat ptg smlm. Nnt mirah blog abt it k.

Jiey,
ok no hal..
mirah pun rasa ada hutang tag almari baju anak dgn jiey. Hoho..

Kak yong,
thanx. Amik lah award tu juga yea. Mirah tgh nak buat blog list semula nih. Yg lama hilang gara-gara godek nak tukar skin sekali tak jadi pula..huhu..

kakyong said...

salam mirah,

kakyong dah bg link kan, takkan tak jumpa kot award tu.. cari entri 'sesi menepek award part 2'

ok, mekasih awardnyer.. nanti akan ditepek.. masuk kiv dulu..

mirah said...

kak yong, ala kulupa tgk link tadi. terus terjah blog akak jer.. huhu padan muka ni..