Friday, December 12, 2008

8 months young

Baru ummi teringat yg khadijah cukup 8bulan hari ni.
Progress so far, dah boleh pusing badan sendiri bila dalam posisi meniarap. Suka lonjak2 kan badan dia. Dah boleh berdiri dgn keras. Kira tegak lah badan dia. Oh ya, khadijah dah tumbuh gigi! Sebatang je. Ini memang sungguh tak sangka, sangat cepat. Aisyah dulu pun nak setahun baru ada gigi. Suka main dgn kakak aisyah. Bila aisyah agah dia, mesti dia ketawa..


4 comments:

::Umi Sufira:: said...

I'm so happy for Khadijah! Semoga membesar bagai johan and semakin kuat..hihi..

mirah said...

thanx mimi.. :)

Our Dreams Of Life said...

semangat nampak si Khadijah ni ye...well done mommy...berkat susu ibu nih

mirah said...

ya mmg skrg nampak semakin besar. Tu tak start solid lagi. InsyaAllah dalam beberapa minggu lg nak strat ni. Since dia dh tumbuh gigi kn..
Ya sebab susuibu lah ni..