Thursday, February 19, 2009

Tag - work station

mm..nak jawab tag k ina lagi nih. Tag yang tahun lepas punya huhu..
Maaf yea k ina sebab peram lama nih, gambar di bawah ni dah ambil lama, pastu nampak macam berserabut pula meja ku itu (ye lah masa ambil gambar tu, saya tengah sibuk dengan macam2 events di institut), ingatkan nak ambil gambar baru, tapi digi camera ku itu masih belum sempat dibaiki. Jadi, meja bersepah pun bersepah lah kan.. hehe..


Dari pandangan di kerusi saya.

Haha..jangan terkejut yea tengok divider wall saya yang penuh dengan unsorted kertas pada masa tu ok.

Dan akhir sekali, ini gambar dari pandangan depan sebelum sampai ke meja saya. Kami share bilik berdua, jadi saya pilih duk bahagian dalam sikit so that saya boleh buat pumping session tanpa ada orang perasan. kalau ada yang meluru masuk pun time tengah pump ebm, still sempat cover..hehee..

Kesimpulannya, saya suka ofis saya ini. Walaupun sepatutnya setiap pegawai dapat bilik sendiri, tapi memandangkan institut kami ini kecil dan masih menumpang bangunan jabatan lain, sebab itu lah kena berkongsi. Apapun, best juga berkongsi, sekurangnya takde lah sunyi sangat.