Monday, February 23, 2009

Mini gathering Susuibu .com

Semalam ummi berkesempatan join gathering SI. Ummi terngin sangat nak pergi sebab ada discussion pasal clothdiaper(CD). Plan ummi nak beli CD ni asyik tertangguh di atas rasa ragu-ragu kerana masih belum melihat sendiri depan mata, jika ummi pun belum confident, bagaimana nak convince kan abah,kan. Bila tanya abah, abah setuju. Ummi suprised gak bila abah sudi nak join program gathering macam ni, means ia satu permulaan cukup baik dalam niat nak tahu lebih lajut pasal CD ni.

Seronok sangat gathering ni, sempat gak borak dan dengar explanation dari mama/ puan Kamariah SI, then discuss pasal clothdiaper tu, sungguh mengujakan sampai ummi dah beli satu cd. Heheh satu je dulu untuk permulaan, btw abah dah approved beli lagi. So tak sabar lah ummi nak meng'order' ni... :). Yang pasal baby wearing tu, ummi sempat tengok dari jauh, anak2 ku dah kepenatan, ada soalan nak tanya tapi tinggal tak tertanya sebab tak dapat nak pergi lagi dekat.

Tema warna merah, tapi ummi takde baju warna merah, jadi ummi pakai je lah baju yang ada. Anak-anak pakai pink, abah je pakai warna merah, jadi lah tu wakil kan. Ummi takde snap gambar, tapi browse kat blog kawan-kawan SI, terjumpa lah page ni. Rupanya ini page mr photographer semalam. Adalah beberapa keping gambar yang ada gambar ummi.. cantik gambarnya, ummi suka tengok.. katanya tu sebahagian saja, nanti kalau ada lagi, boleh update. Berminat gak nak print ni since cameraku kan rosak lagi..


Sedang khusyuk mendengar sue diyaluna memberi penerangan..

ummi sedang perhatikan orang dapat hadiah cabutan bertuah rasanya. Khadijah dah lena di pangkuan ummi..



Mm..ummi suka those pictures.. :)
Ummi tak perasan pula ada orang amik gambar semalam, adakah ku terlalu fokus dengan penjelasan dari sue diyaluna. Thanx banyak2 yea sue.. :)

9 comments:

::Umi Sufira:: said...

Mirah, yang tudung coklat muda tu ke?

mirah said...

mimi, yea yg tgh pangku khadijah yg sleep tu, sambil pegang kertas tu.. :)

Dayah said...

bestnya gathering.insyaAllah geng utagha pun nak buat tp ritu postpone sbb ramai tak dpt hadir...mungkin pas cuti sekolah

welcome to CDing..best tau..
saya dah 8 bulna menCD kan anak..tapi tak fulltime sbb bbsitter prob skit..so hny waktu mlm n weeknd.tapi say enjoy

mirah said...

Dayah, oh ya ke. Pls share with me type of CD, cara guna dll yg patut a beginner like me tau k. Blh? hihi..

Mohd Ramzi Ahmad said...

wah... lain kali nak join.. ekeke

mirah said...

ramzi, boleh boleh silakan untuk expecting parents pun ada. tapi syarat kena bawak isteri sama lah ek.. hikhik.. :)

luna said...

Mirah yang shanteks,
dari mula gath sampai sudah ku pandang mu saja tauuu...kekeke
ummi khadijah yang shomels.
*khadijah dah zz...dengar 'kak sue' beri briefing
Thanks Mirah, nanti kita jumpa lagi ye

mirah said...

oh sue ni mmg sudah exaggerate things ni..
anyway, ya insyaAllah moga jumpa lagi. Tak sabar nak tunggu cd ni..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇