Monday, October 20, 2008

Kena tag

Kena tagged dari arnie and k ina. So amik lah masa yg ada ni utk menjawabnya..


1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
husband, anak-anak, makabah..eh pendek kata keluarga sedara mara semua lah..

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
beli top up celcom pagi semalam

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu?
takde impi tmpt lain sbb mmg tau kena buat kt umah makabah lah.

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
insyaAllah sehingga ke akhir hayat..

5. Adakah anda di lamun cinta?
yes..selamanya dgn hubby ku.

6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam?
kat umah p ayob, pegi open house..

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
buku takde, majalah pa&ma dgn Rasa adalah. Boleh?hihikk..

8. Apakah nama penuh kamu?
Nur Sumirah

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
dgn mak tp dgn abah ok juga..

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
takde sapa-sapa kot..

11. Christina atau Britney?
dua-dua rasa tak berkaitan...

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
sesetengah nya ya, selebihnya guna mesin k..

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
tak terpikir pulak skrg ni..

14. Pelukan atau ciuman?
dua2 lah..

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
Arnie? nice person, inspired by her courage nak bf anak dia.
k ina? yup inspired juga sbb wlupun ni ank ke4 (kan?) dia msh bersemangat nak bf anak dia.

16. 8 perkara yang amat saya gilai:
ntah lah..

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan:
ok, alrite, tu antara nya kot..

18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca:
ayat-ayat cinta.. tu yg terakhir, sblm tu lupa pula tajuk apa..

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali:
pasrah segalanya dari Dehearty

20. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu:
banyak.. tak dapat lah nak list sbb tak mampu nak recall skrg..

haha aci tak ummi jawab tag mcm tu? ummi nak cepat ni, ada keje kena siapkan.
Ummi bagi lah tag ni pula kat kawan2 blog yg sudi baca blog ummi ni k.
So selamat menjawab k.