Saturday, December 19, 2009

Selamat Tahun Baru 1431H

Moga tak terlambat mengucapkan Selamat Tahun Baru 1431H pada semua. Semoga kita berusaha meningkatkan ketakwaan padaNya dan berhijrah ke satu fasa lebih baik dari sebelumnya. Doa details kalian masing-masing bacalah eh.. :). Ya lebih baik berdoa secara details apa kita nak. Agar Allah makbulkan doa-doa kita seperti diminta. Saya percaya pada itu sebab it was proven true.

p/s: tahniah untuk pasukan bola sepak malaysia menang 1-0. Tak semena-mena hubby cakap isteri dia ni peminat bola. Well, memang lah jarang tengok, tapi ni Malaysia lawan di peringkat akhir okeh, haruslah tumpang bangga bila menang kan. Hihi..

1 comment:

armouris said...

tahniah Malaysia!! hati-hati jangan tercedera semasa bermain bola sepak - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak