Monday, December 28, 2009

Back with...

...probably 3-4 times of laundry to be made before all clear
...2 full baskets of clean clothes left to be folded
...and of course, office works that don't know when to finish. Fail Meja oh Fail Meja..

Penat. Tapi seronok gak lah. Serdang-Batu Feringgi-Bukit Merah- Serdang. Gambar nantilah ya, kena cari mana kabelnya tu. Pengarah bercuti 2 minggu, tapi kan, tapi kan tak boleh ponteng tau. Kena ambil peluang ketiadaanya untuk siapkan semua kerja tertangguh. Harap sangat dapat siapkan semuanya ni, supaya tahun 2010 berjalan lancar dan tiada lagi perkara yang patut selesai pada 2009 kena carry forward pula. Ya lah, tahun baru, maka wajarlah buka buku baru, kan.

Esok maybe nak bawa aisyah daftar sekolah. Harus bawa dia sama, sebab nak ukur saiz baju. Oh saya dah start pening nak kena cari menu breakfast apa untuk dia ni. Tu tak masuk kira melayan karenah bangun pagi dia lagi. Anak oh anak...

2 comments:

Dayah said...

tidak berkesempatan berjumpa..dayah ada kematian di kampung suami hujung minggu tu..

mirah said...

takpe dayah. Kami pun pack sangat masa di penang. Sempat gak lah pusing2 komtar tu beberapa kali. Guna GPRS pun ntah apa-apa...