Tuesday, August 18, 2009

Konvensyen Penyusuan Susuibu 2009

Konvensyen Penyusuan Susuibu Peringkat Hoapital Serdang 2009. Masa sungguh terhad. Namun, saya usahakan agar dapat tulis entry ini sebelum majlis lah kan. Haha kan dah berlangsung, takde makna nak promote kat sini kan.

cover page buku aturcara majlis

program

start pukul 8.00 pagi - 4.30 petang

Slot perkongsian saya - 10.30 pagi, hanya ada 10 minit je pun, tapi tu pun tak tahu nak cakap apa ni.. sigh..

surat jemputan saya

InsyaAllah saya dan suami serta anak-anak akan hadirlah program tersebut. Tengah berusaha siapkan slide presentation nih, harap dapat siap, kalau tak, modal air liur je lah.. :). Dan dijemput semua pembaca blog ini menghadiri program tersebut juga, tiada bayaran dikenakan dan yang pasti, pengisiannya insyaAllah boleh refresh pengetahuan tentang penyusuan susuibu. Sudi-sudikanlah ya..

p/s: limited time now..moga ramadhan yang bakal menjelma mengundang ketenangan..

7 comments:

YuSniZa said...

hehe..gudluck..nanti kalau saya dah ade anak nak mintak tips kat akak lak..huhu (jauhnye berangan) :P

shazzrieey said...

Tahniah mirah atas Anugerah yg diterima [Anugerah ibu Contoh Penyusuan Susu Ibu]semoga ia menjadi panduan berguna kpda semua. Nanti kongsi2kanlah ilmu/tip2 cam mana nak kekalkan penyusuan susu ibu selama 2 tahun tuu....

Hayatie said...

Tahniah ye mirah. Rasa mcm nak pergi je sbb dkat je. Tapi hubby ku dah pesan jangan pergi hospital time2 ni..uhukk!terpaksala akur!

::Umi Sufira:: said...

Mirah, tahniah..I'm happy for you...semoga mirah dapat memberi ilmu yang bermanfaat dan menarik lebih ramai ibu menyusukan bayi mereka OK:)

mirah said...

Yus,
thanx yea. InsyaAllah boleh. Cepat2 lah kahwin yea, silap2 ni k mirah ada no 3 baru awak kahwin nih.. hehe..

shazzrieey,
K sue rupanya ya.
InsyaAllah nanti saya sharekan kat sini nanti.

Hayatie,
oh ya lah tp dewan auditorium ni tak kena masuk dalam pun kat area klinik semua tu. Entrance kat depan main hall tu je, sebelah kanan, dekat dgn kafe, naik tingkat 1.

Mimi,
Thanx. InsyaAllah harap ada lah yang beroleh manfaat nanti. Tgh nak siapkan slide nih. Ni pun baru balik sesi menunggang kuda ni. Nak pergi mandi dulu haha..

Dayah said...

goodluck Mirah..untung jugak dpt invitation awal2..mcm dayah dan geng2 MMPS..last minute jugak la..dah la buat kat Shopping complex..orang lalu lalang, microfon pulak kuat sangat. but happy to share our experience with audience. dayah ada buat entry kat bwh ni..


http://imtiyazs.blogspot.com/2009/08/3rd-wbw-event-in-penang-jusco-bandar.html

mirah said...

thanx.
Well, yes happy to share with others.
Biar tahu dah awal, tapi last minute prepare gak nih.. Haih..