Sunday, January 24, 2010

Terima kasih Dayah!

Anak-anak saya sedang menikmati tidur petang. Aman rumah. Hihi.. saya sebenarnya nak buat entry khas untuk Dayah yang hadiahkan saya buah pala, brooch dan fridge magnet yang comel untuk blog giveaway nya, tapi hasrat lama tertangguh sebab sibuk pun ya sepanjang minggu lepas, pastu the only camera phone yang saya ada agak tidak berfungsi sebab handphone saya telah jatuh lagi untuk kesekian kalinya menyebabkan fungsi skrin nya agak out ok. Susah sungguh kalau nak baca, tulis sms mahupun juga nak mencari nombor telefon, sekadar jawab panggilan je ok lagi. Kesian kat saya, kan.

Kepada Dayah, terima kasih banyak2 ya di atas hadiah tersebut. Pandai anaknya, Shukrina pilih nama auntie kan. Maafkan saya yang tidak dapat nak kongsikan gambar hadiah tersebut dengan kawan-kawan bloggers lain. Tapi, sebab nak juga tayang hadiah tu, saya check balik kat entry lama Dayah dan jumpa gambar2 hadiah tu, so saya nak share lah yang Dayah bagi pada saya adalah fridge magnet warna hijau tu dan brooch warna silver. Aci lah kan. Dan satu lagi, buah pala kering. Thanx again Dayah.

Gambar taken di entry ini.


Dayah, moga Allah memberkati Dayah dan keluarga. Terima kasih lagi sekali.