Friday, January 16, 2009

viva

No. I am not buying any viva car.
But i am going to have my viva/ msc final examination in the next two weeks.
Suddenly, i feel so nervous.
So it's time to real prepare my slide presentation(before this, ummi tangguh2 je nak buat-kan dah padan muka), read page by page my thesis again, search for any extra, updated, latest info regarding the project i did, need to go to see the supervisor, uh oh macam banyak benda nak kena buat ini....

Hopefully, i can do my best during the presentation and can answer all the questions given. InsyaAllah.
Sungguh ummi sangat nervous ni..

10 comments:

Ina Hashim said...

best of luck ye mirah
moga xde pape correction/amendment kene buat ye

mirah said...

thanx k ina.
InsyaAllah harap2 begitu. Do pray for me k..

::Umi Sufira:: said...

mirah, good luck!

lia said...

chaiyok!!!
go go mirah...

mamahanees said...

Moga dipermudahkan :-)

suealeen said...

mirah... good luck ok... entah bila la akak ni nak belajar balik... dok belajar informal je ni!

mirah said...

mimi, lia, mamahanees dan k sue,

thanx for the wish.
InsyaAllah moga dipermudahkan.

K sue, takpe informal pun knowledge gak tu. Kekadang learn thru experience lebih baik dari formal learning..

sayangibu said...

good luck mamamirah..wish u all d best!!!

mirah said...

thanx intan..

Mummy HnH@arnie said...

Good luck mirah! All d best!!!