Tuesday, January 6, 2009

Daughters' data


Ummi nak jawab tag mummy hnh yg dah lama ni.. (sorry yea arnie, lama betul tangguh ni...)
Kesimpulannya, tag ni mmg bagus because selain dari buku rekod mereka, i have here as my quick reference in case diperlukan tetiba je akan datang kn.. Tak de nak tag sesape in specific. Kalau ada yang terasa nak buat, silakan lah yea..



aisyah on her 1st day. Dan di bawah tu gambar khadijah masa umur 2 bulan. Kira dah keluar dari inkubator ni, tengah tunggu nak balik umah.

6 comments:

Mummy HnH@arnie said...

Thanks mirah, akhirnya terjawab juga tag-ku ini... hehehe...

Yep, betul tue, leh wat quick reference in the future kan? Skrg nie pon slalu misplace buku budak2 nie, later2 tak tau laa.. :p

mirah said...

ya betul tu arnie..

::Umi Sufira:: said...

keciknya khadijah kan...below 1kg..kalu mimi taktau nak pegang gaya macammana..sekarang dah tembam!=D

mirah said...

masa 1 kg tu tak boleh nak hold pun. Bila dah masuk inkubator baru blh hold. Ingat lagi blh pegang sebelah tgn jer, pastu punya lah takut nak change diapers dia, takur kalau sakitkan dia. Looks fragile jer..

suealeen said...

owh please jangan misplace buku itu. nenanti masa dia sekolah pun still nak kena guna lagi.

cakap pasal looks fragile.. memang. berdebar jugakkan nak pegang dia for the 1st time tu. dalam fikiran ni memacam fikir...

mirah said...

ya sgt berdebar takut tergolek jatuh pun ada.. Abah dia tak berani nak pegang, after beberapa hari baru confident..