Friday, December 3, 2010

Show me the way...

Oh sungguh tak suka perasaan ini. Cakap untuk pasrah je terima memang senang daripada seluruh hati nak menerimanya. Kalau hati ini boleh dikawal macam tu sahaja, mesti boleh kan. Tapi hati ini pun ada perasaan juga. eh apalah ku melalut ni. Terasa nyaman bila dapat dengar lagu InsyaAllah dari Maher Zain. Mudah-mudahan Kau lembutkanlah hati ini Ya Allah. Biar segala resah dan gusar itu cepat berlalu pergi.

Moga minggu depan dapat bermula dengan semangat, tenaga dan harapan baru. Juga doa untuk semua sahabat yang terlibat. You know who you are!. Jom kita bercuti! Yeay we're off to Bukit Tinggi esok. Apa ada di sana? Takpelah saja bawa anak-anak jalan-jalan...

4 comments:

Kerikil Kehidupan said...

wah...bestnyer....

Nieza Ishak said...

happy holiday mirah ..
mesti anak2 gumbira ... ;)

lia said...

seronok dpt holiday bawak anak2...

ramai kata best bukit tinggi.. have fun...

mirah said...

best ke kak pegi sana? saya pun tak tahu, yg tahu ada colmar tropicale, rabbit park dgn japanese tea? garden? saja bawa anak2 jalan..

Nieza, thanx. Ya boleh bawa lari hati yang sedih, pg campak jauh2 sana..haha..

Lia, thanx. harap2 begitulah dan cuaca mengizinkan.