Saturday, July 31, 2010

29hb yang ke-29

ulangtahun kelahiran yang ke-29 tahun.
Terima kasih kepada sahabat-sahabat di fb yang dah wish saya masa hari kejadian. Dekat blog tak dan nak buat entry sebab saya sibuk. Sibuk di pejabat dan menguruskan anak yang tak sihat. By the way, chicken pox khadijah teruk tau, sangat banyak biji2 nya. Dr cakap by isnin pun belum tentu baik, kena cuti lagilah gamaknya ni, tapi saya dah apply half day, another half tu nanti kita fikir ya sapa nak jaga khadijah. Dah lah dia susah nak sapukan cream ubat tu, pastu suka menggaru pula, memang confirm tinggal parut jelas ni. Berat khadijah dah 10 kg tau, hihi seronoknya, padanlah bila dukung dia, memang cepat je lenguh. Dah lama tak cerita pasal khadijah kan, nanti saya buat entry tentang perkembangan dia.

11 comments:

Dayah said...

Selamat Ulang Tahun Mirah...moga thn ni akan lebih baik dan diberkati kehidupan bersama keluarga tersayang...

dayah baru beli pa ma sbb ade mirah..sblm ni jrg sgt beli.. hehehe

rafiza said...

kak,
yg antiviral tu acyclovir ye?
sy beli di farmasi je..sekali dgn krim vit E..tapi tak sempat sapu lg..
kalau dh kering sekeliling je, kat tgh tu ada luka lg still blh sapu acyclovir tu kan??

Nadiah Sidek said...

happy birthday kak mirah! beza setahun je kita ni :)

Jiey^Mien said...

Selamat hari ulang tahun ke 29 'Kak Mirah'..
=)

mirah said...

Dayah, terima kasih.
hihi tetiba jadi x-faktor pula dayah beli pa&ma ya.. happy reading ya.. :)

mirah said...

rafiza, ya acycloir tu lah. Kejap je pakai boleh nampak biji tu mengering. boleh sapu wpun kat tgh ada luka.

mirah said...

Nadiah, thanx. Oh ya ke, tp awak nampak muda sangat dari akak..kecik comelnya je org nya.. :)

mirah said...

Jiey, terima kasih. Eh kenapa ada bracket kat situ? hihi.. :)

CM said...

I'm actually looking blogs and sites who are keen to partake in paid written advertorials for a few different clients.

If you shall be deemed interested and would like to find out more, please do not hesitate to contact me at jcmf.ng@gmail.com

Thank you!

Pnut said...

Happy belated besday..
anyway dah tengok dah mirah anak beranak dalam pa&ma...
comei khadijah dalam tu...

mirah said...

kak, terima kasih.
esok saya baru nak potong rambut budak org tu. Pyh benar ha nak potong rambut, rambut panjang masuk mata dah..hihi