Wednesday, May 19, 2010

Sedang berkursus

Salam

Mood berkursus sepanjang minggu ini.
Jumaat petang ada exam, please doakan lah saya berjaya ya.
Masuk hari ke-3 ni baru nampak sedikit jelas.
Kalau boleh pilih, tak nak datang Lead Assessor ni. Huwaa....
Namun, kena positif. InsyaAllah kalau orang lain boleh, kenapa saya tidak kan.. (mode:pujuk diri sendiri..)

5 comments:

fanadz said...

gud luck exam k.mirah..malam sabtu tu raikan tamatnya kursus dgn dinner alumni pulak.hehe.

YuSniZa said...

gudluck jugak..ala k.mirah mesti boleh buat.caiyok!hehe

Kauthar said...

ALL THE BEST mirah!

mirah said...

thanx fara..
hihi tu lah jom kita pg dinner mlm ni...

Yus,
buat ok je smlm tp result ok ke tak tak tahu lah...

Kauthar,
thanx ya.. :)

日月神教-任我行 said...
This comment has been removed by a blog administrator.