Monday, May 31, 2010

Saya tertimbus ni..

Kihkihkih tajuk tak boleh blah tu.
Kisahnya saya tengah bergelut dengan reports yang tak siap-siap, surat nak kena draf tak buat-buat juga, arahan nak kena bagi kat staf bawah pun tak sampaikan lagi, tindakan mesyuarat, jamuan perpisahan, mesyuarat lagi, bengkel etc. Sampaikan saya rasa sesak nafas sebab banyaknya yang nak kena buat tapi tak terbuat. Fuhh tarik nafas dalam-dalam dulu then hembus. Kena buat slow-slow, kat kepala saya ni ibarat benang tengah bergumpal, saya sedang tarik satu persatu agar ia tak jadi makin kusut.

Ya saya nak pergi siapkan report ni. Tapi saya kesian tengok blog ni tak terupdate. Apakah?? Hihi.. semalam cuti tak terasa nak update, tengah haru-biru ni baru terasa nak menulis. Ok, inilah namanya nak releasekan tension kan. Till then.

4 comments:

kakyong said...

huh.. ingat kan kena timbu apa.. rupanya kena timbus dgn kerja..

Rozy said...

patutlaaa mirah sonyapp jaa

hajarus said...

selamat menyiapkan report kak ;d

mirah said...

Kak yong,
hihi sorry kakyong..
tajuk kasi gempak sket..

Rozy,
ya sibuk yg tak tahu bila akan hbs..
huhu

Hajar,
terima kasih. Baru siap 1 report.
Haha tp rasa lega dah, sebab itu report pengurusan kena buat cepat.