Sunday, October 10, 2010

4 hari 3 malam

Khadijah masih warded di Hosp. Pakar An Nur. Sudah 4 hari 3 malam dan she's not going to be discharged today. sigh. Probably esok. Hari-hari saya dok ulang mengharap akan balik esok, tapi sudah 4 hari masih di sini. Alhamdulillah khadijah nampak makin baik hari ini, cuma clingy yang amat. Tak nak dengan orang lain, pulak tu asyik nak berdukung.

Dr. Arbaiyah cakap dia ada prone to get pneunomia, referring to her chect xray last thursday. Ada patches, putih-putih kat bahagian bawah lung dia. So, dia advised khadijah masuk wad and start iv antibiotics. Dah 2 hari juga dia kena physio. Semalam kena suction, habis lah anak dara tu meronta-ronta. Physioterapist tu pun cakap kuatnya dia tak padan kecik. Jap lagi kena lagi.

Harap-harapnya memang dapat baliklah esok. Walaupun servis best, siap abahnya dengan aisyah tidur sana sekali tapi home sweet home kan. Confirm esok tak dapat pergi kerja lagi. Well, me pun sakit-sakit pinggang ni, tidur mengiring pastu dukung si khadijah tu, 10kg lebih ok.

Ok nanti update lagi.

1 comment:

Dayah said...

MOGA CEPAT BAIKK YE SYG KHADIJAH N MIRAH PUN TAKE CARE,,