Friday, November 6, 2009

zoo melaka

Letak gambar je aci lah kan..


Nampak tak muncung mulut khadijah tu, hihi dia kena paksa dukung dengan atuk dia tu, tanda protes lah tu kononnya. Inilah masa biar atuk dia beramah mesra dengan dia kan..


aisyah dengan tiger kat entrance, ni masa nak balik dah..

aisyah insist nak duk kat stroller adik dia, err actually stroller lama dia jugak..

Dan ini gambar selepas dia jatuh tersungkur sebab nak jalan sendiri, dah tak bagi nak juga akhirnya habis merah hidung, atas bibir tu..


Lain kali update lagi ya. Sekian. Happy weekend frens!

p/s: gambar animals tak payah letak lah eh, tunjuk gambar anak dara berdua tu cukuplah kan..
huhu malas nak edit!.

3 comments:

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

shiannye la..merah muncung tu...nasib la dia, nak gak walau dah di kata. so biar dia belajar dr kesilapan sendiri kan?

mirah said...

ya betul tu. Lepas tu dah tak nak jalan sendiri dah, berdukung je. Masuk kereta, nenen dan tidur.. selamat.

Sekarang ni dah lebih balance bila berjalan, so ok lah sket.. mujur takde tinggal parut kat tempat luka tu.

Nadiah Sidek said...

hehe...pandai pulak buat muncung tanda protes ye..