Saturday, November 14, 2009

Plan tak jadi

Mm..hari ni plan nak pergi clearance sale fabulousmom tapi tetiba tak jadi. Lalu kami ke Mines je hantar my handphone untuk repair. Huhu handphone tu baru bebrapa bulan beli tapi selepas beberapa kali jatuh mostly sebab anak dara berdua tu jatuhkan, just imagine aisyah pernah purposely dropped the handphone dari tangga atas ke bawah tau. Ni kes tengah bad mood kot. Ha lepas dah kena marah dan handphone dah rosak, barulah tak minat nak usik tapi dah terlambat nak, handphone tu dah mengalami gegaran tahap apa dah pun. Dia rosak bahagian LCD rasanya sebab asyik dok blinking je, payah weh nak type message, dah lah most of the time, bersms je pun urusannya. Harap-harap lepas baiki ni ok lah, kalau nak beli baru pun, tunggu lah duit bonus si dia dulu. Heheh...berangan nak pakai handphone canggih, tapi mengenangkan kebarangkalian berlaku sebegini rupa lagi, maka harus lupakan dahulu niat tu rasanya, apa kes kalau tiap 6 bulan - 1 tahun sekali tukar handphone pula nanti kan. Handphone sebelum-sebelum ni, memang pakai bertahun, barulah tukar ganti baru tu pun sebab dah rosak ke apa. Ni baru beli 6 bulan dah rosak. Rasanya nak switch back tu nokia kalau nak beli baru pun nanti...

oh layan je lah bebelan saya tu ya...la la la..

2 comments:

Dayah said...

bila baca ..mmg terasa mood membebel Mirah..heheh..jgn marah....dayah punya pun asyik jatuh, bukan aje anaknya yg tolong jatuhkan..mak nya ni haa..pun suka sgt jatuhkan...mmg tak layak lagi nk pakai hok canggih nu...

mirah said...

haha mmg belum sesuai nak beli yg canggih gitu kan.