Thursday, December 6, 2012

8 bulan

Adam cukup 8 bulan hari ini. Beberapa hari lepas, Adam dapat high fever. 3 malam berturut-turt, lepas tu sihat semula tapi still lemah lah dan keluar rashes. Ingatkan kena demam campak dah tapi doktor cakap bukan. Saya tak ingat apa nama demam itu. Tapi, nothing to worry doktor cakap, dia just bagi calamine lotion untuk sapu pada badan buat hilang gatal-gatal. Alhamdulillah hari ini dah baik, sihat, ceria macam biasa. Selera makan dan minum pun nampaknya dah kembali normal.

Cukuplah itu update ringkas. Cerita tanpa gambar memang kurang menarik kan, nanti kena ambil gambar dia. By the way, masa dia demam, timbang berat 7.7kg. Eh berat dia tak naik ke, lebih kurang sama seperti sebulan lepas je. Huhu..

1 comment:

fiza said...

Anak saya pon nak masuk 8 bulan dah. Berat pon mcm adam juga. Tapi nampak dah susut sket. Mungkin sbb tgh lasak kot.