Thursday, August 28, 2008

Terpana

"Ujian Allah itu hadir dalam pelbagai cara dan ketika. Persoalannya ialah apakah kita sedar akan kehadirannya?"

ayat tu ku petik dr blog rudy bluehikari.
Sbb mmg aku percaya pd statement itu. Ia sgt terkesan di hati..
Moga Allah permudahkan urusan ku.
Berdoa lah. Itu senjata utama..

2 comments:

mommy lyna said...

salam pn mirah,

Yela,kdg2 kita rasa time susah je ujian,tp xsedar susah ke, senang ke, semuanya ujian.

Mummy HnH said...

Salam Mirah,

Thanx sudi visit my blog... Saya terharu baca kisah ur prem baby.. Saya pon actually 'hampir' lahirkan prem baby juga (that was why i started blogging, konon2 nak record every single thing), masa tue pon dah raser macam dugaan besar sungguh.. tapi, u lagi stronger than me.. ur baby tak sampai 1kg pon..

Keep blogging about your lovely daughters kay... Happy Fasting & BFing too... ;)

- arnie -