Wednesday, November 11, 2015

Inilah Hannah

Baby Hannah dah umur 6 bulan lebih dah. Tak sempat umminya nak share pasal Hannah ni. Baru mula makan puree carrot semalam sebab umminya baru ada masa nak membuatnya. Tapi Alhamdulillah Hannah ni baik sungguh sejak lahir lagi. Terima kasih dik sebab memahami kesibukan dan kekalutan ummi sekarang.

Hari ni datang lab tengok cells almost dead. Tak tahu apa berlaku. Makanya adalah masa nak buka blog. Hajat dihati nak siapkan buat progress report dan submit. Kan ada yang tak dapat increment tahun depan ni asyik bertangguh je buat. Dan jika ada masa nak cari blog review pasal trip ke Perth nanti. 

Ok meh ummi belanja gambar Hannah sekeping. Gambar passport ni.

Hannah@5months



3 comments:

AMIIZAA said...

salams,

apakhabar mira?
rindunya nak baca blog mira

comelnya hannah, semangat geram nak geget pipi tembam tu:):)

mirah said...

wsalam kak amiizaa,

alhamdulillah sihat.
Lama sungguh tak blogwalking.

Tq singgah sini kak.
Moga akak sekeluarga pun dalam lindungan Allah jua.. :)

Vix alexa said...

Comel nya :)

Nonton film subtitle english