Friday, January 16, 2015

Sudah 2015

Assalamualaikum wbt

Memang lama sungguh tak kemaskini blog ini. Entah masih ada atau tiada pengunjungnya.
Tahun baru menjengah sudah. Sudah separuh bulan pertama. Pantas benar masa berlalu. Anak-anakpun semakin membesar. Aisyah sudah di darjah tiga. Khadijah mula tahun 1 dan Adam terpaksa membiasakan diri di taska baru nya. Tak lama lagi akan bertambah lagi ahli keluarga. ALhamdulillah syukur atas segala nikmatNya. PhD ummi masih berbaki lagi hampir 2 tahun. Belum banyak progress buat masa ini tapi we are struggling for it everyday. Doakan saya dapat habiskan PhD ini dengan jayanya ya.

Tampal gambar anak-anak lah dulu ya. Inipun copy dari fb sahaja. Nanti lain kali saya update cerita pengalaman kami bawa anak-anak umrah bersama. Ternyata berbeza dengan pengalaman dahulu.


Aisyah. 
Khadijah

Adam
InshaAllah ketemu lagi.



8 comments:

AMIIZAA said...

salamssss mira

apakhabar?

dah besar mereka, betapa lama kak mieja tak tengok mereka...semua dah sekolah...comel-comel :)

mirah said...

waalaikumussalam wbt Kak mieja,

alhamdulillah sihat ni. Adam je baru kena chicken pox pula semalam.

Hihi ye lama tak update blog kak..
Moga akak pun sihat dan baik2 sahaja.



me_czar said...

Salam mirah... rupanya anak kita sama belajar kat Jom Lukis. Patutlah macam kenal anak2 mirah

mirah said...

wsalam myza,

ya padanlah aisyah ada balik bgtau hari tu tp mirah xdpt recall sape. HIhi..
Biasa abah dia yg hantar ambil diaorg tu. OK nnt inshaallah blh jumpa ya.. :)

mirah said...

wsalam myza,

ya padanlah aisyah ada balik bgtau hari tu tp mirah xdpt recall sape. HIhi..
Biasa abah dia yg hantar ambil diaorg tu. OK nnt inshaallah blh jumpa ya.. :)

Rose Azadir said...

Salam kenal, saya blogwalking kt sini. Jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...TQ :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI